Flyttkartonger och Flyttlådor

Skapa en kostnadsfri förfrågan

  

 

Är du på gång att flytta inom, till eller från Sverige, antingen privat eller i företaget? Har du flyttkartonger som du vill skicka någonstans? Vet du inte vart du ska vända dig för att få hjälp? Just transport av flyttkartonger kan vi alltid lämna bra prisförslag på, både genom våra anslutna flyttfirmor samt via våra förmånliga avtal med de största transportföretagen.

 

Standardmåtten för flyttkartonger/flyttlådor är ca 58,5cm (Längd) x 40cm (Bredd) x 36,5cm (Höjd), vilket motsvarar ca 0,1 kubikmeter (m3).

 

Pröva att använda PackBud när du söker transporthjälp av dina flyttkartonger. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en flyttförfrågan. Dessutom finns inga förpliktelser med tjänsten. Grundregeln när du skickar flyttkartonger är att paketera och skydda innehållet i kartongen väl. Har du ömtåliga saker så behöver dessa vara extra noga inpackade.

 

Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och låt transportörer komma med priserbjudanden.

 

Dela gärna med dig av dina erfarenheter av att söka en flyttfirma och genomföra en flytt på detta sätt, skriv en kommentar eller skicka oss ett mail.

 

Ha en toppendag!