Trygghet & Säkerhet

Trygghet & Säkerhet för dig som Beställare
Vi på PackBud jobbar medvetet för att tillse att din transport blir så väl omhändertagen som möjligt. De transportörer som vi samarbetar med kontrolleras innan de blir anslutna till oss. Alla transportörer är registrerade företag och är F-skatteregistrerade. Dessutom har dessa transportörer försäkrat att de har erforderliga tillstånd och försäkringar som krävs för att transportera gods åt dig som beställare.

Betalningen görs tryggt via oss och vi ersätter transportören när leveransen är genomförd. Detta borgar dels för att du får tillgång till en seriös transportör, samtidigt som du vet att pengarna hålls inne tills leveransen är gjord.

 

Skulle du ha några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta oss!

 

Trygghet & Säkerhet för dig som Transportör
PackBud tillser att det hela tiden kommer in relevanta och intressanta transportförfrågningar. Det i sig är en trygghet för alla våra anslutna transportörer!

 

Gällande bokade transporter så vet du att pengen finns säkrad innan transporten påbörjas. Så snart leveransen är utförd kan du som transportör fakturera oss med avdrag för vår provision (läs mer om detta i Användarvillkoren). För att vi ska betala ut ersättningen kräver vi också att du som transportör till oss bifogar ett leveranskvitto.